Zakelijke fax

Zakelijke fax

Vroeger werd er heel erg veel gefaxt en was dit een belangrijke vorm van communicatie. Vandaag de dag wordt faxen steeds minder. Het traditionele faxen wordt steeds vaker vervangen door het werken in de cloud. Wij informeren je daarom graag over de verschillende clouddiensten, maar ook over de mogelijkheden faxen via internet. 

Online faxen

Wil je toch liever blijven faxen? Dan is dit ook geen probleem. Ondanks dat e-mailen het faxen heeft verdrongen, kun je nog steeds terecht bij online faxdiensten. Deze diensten verzenden faxen via internet. Wij hebben een voorbeeld van 2 online faxdiensten:

HelloFax. Met deze online faxdienst kun je faxen versturen naar faxnummers over de hele wereld. 
PopFax: Dit is een online faxdienst om teksten of documnten te faxen naar faxnummers over de hele wereld. Er kan gratis worden gefaxt naar 40 landen, waaronder Nederland, de meeste Europese landen en de VS.  

Faxen

Ondanks dat faxen steeds minder wordt, is het nog steeds een belangrijk communicatiemiddel voor  bedrijven. Veel bedrijven over de hele wereld hebben het faxapparatuur met de dure kosten al geschrapt en zijn overgestapt op online faxen.

Terug naar overzicht