Wat is een alles-in-1 pakket en wat zijn de voordelen?

Wat is een alles-in-1 pakket en wat zijn de voordelen?

Alles in 1, dat eigenlijk hetzelfde als alleen een pakket met daarin abonnementen voor internet en televisie, alleen dan aangevuld met een abonnement voor bellen. En dat natuurlijk weer bij één en dezelfde provider. Je moet dit zo zien, dat ook bij drie losse abonnementen voor internet, televisie en bellen, de kosten natuurlijk veel hoger zullen zijn dan wanneer je een compleet pakket afsluit voor internet, televisie en bellen, een alles in één pakket. En hoewel je dat misschien niet zult verwachten, dat kan toch wel behoorlijk schelen, soms tot wel 30% van de totaalprijs.

Besparen op vaste kosten
Eigenlijk is dat ook wel logisch. In ieder abonnement zitten immers altijd vaste kosten. Bij drie losse abonnementen betaal je drie keer deze vaste kosten. Sluit je een alles in 1 pakket af, dan zit daar nog meer één keer vaste kosten in. Je bespaart dus op de aansluitkosten

Meer gemak
En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gemak, bijvoorbeeld als er een storing is, en je hoeft niet drie keer een helpdesk te bellen, drie keer te wachten, enzovoorts. Wat veel mensen niet weten, er zitten nog twee grote voordelen aan een alles in 1 pakket, althans bij sommige provider twee, bij andere één voordeel.

Wat zijn de voordelen van zo’n compleet pakket?

Allereerst dit laatste. Vaak is er namelijk veel meer mogelijk, en dat komt ook omdat je geld kunt besparen op deze manier. Dat geld kan je weer gebruiken voor meer. Meer kanalen, interactieve TV, of sneller internet. Daarmee krijg je veel meer, terwijl je hetzelfde betaalt als bij je oude, losse abonnementen. En dat is toch een mooi voordeel. Net zo veel, of minder betalen, en veel meer krijgen. Dat maakt ook jouw leven toch veel fijner? Soms krijg je ook extra voordelen zoals extra data of gratis zenderpakketten waarmee je gratis Formule 1 kunt kijken

Een lagere prijs

Een alles in 1 pakket geeft je dus minder zorgen, dezelfde producten, en dat voor een lagere prijs, of met veel meer kanalen, meer snelheid, en nog meer voordeel. Maar, in sommige gevallen kan je met een alles in 1 pakket nog meer voordeel krijgen. Bij een aantal providers is het namelijk ook mogelijk om het abonnement voor mobiele telefonie en mobiel internet te combineren met een alles in 1 pakket. Dat wil dus zeggen, in plaats van vier losse abonnementen 1 alles in 1 pakket. Dat is dus nog minder betalen, en nog meer voordeel krijgen. Met een online vergelijkingstool kun je kijken hoeveel voordeel jij kunt krijgen als je de losse abonnementen inruilt voor één alles in 1 pakket, en natuurlijk hoeveel extra’s je voor die besparing erbij kunt krijgen.
 

Terug naar overzicht